ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

17/04/2023ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΔΠΕΔΑΠ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Photo Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά καλεί σύμφωνα με το άρθρο 22 παρ. 3 του καταστατικού του «Περί Γενικών Συνελεύσεων» τα ταμειακώς εντάξει μέλη του να συμμετέχουν σε Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Δραπετσώνας (οδός Αγωνιστών Πολυτεχνείου, και Καραϊσκάκη, Δραπετσώνα Αττικής) με αυτοπρόσωπη παρουσία στον ανωτέρω τόπο, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης 
2. Διοικητικός Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου και έγκρισή του 
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 
4. Οικονομικός Απολογισμός και Προϋπολογισμός ΔΣ και έγκρισή τους και απαλλαγή των μελών ΔΣ από κάθε ευθύνη 
5. Ανακήρυξη σε επίτιμα μέλη του Συνδέσμου, των διατελεσάντων στη θέση του Προέδρου του ΣΥΔΠΕΔΑΠ, μετά το οριστικό τέλος της καριέρας τους ως Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας 
6. Διάφορα Θέματα 
7. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών 
8. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη μελών ΔΣ και ΕΕ 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, Κυριακή 07 Μαΐου 2023 και ώρα 10:30 στον ίδιο χώρο ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων και χωρίς άλλη πρόσκληση. 
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη ,τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα πλήρες έτος εγγραφής στα μητρώα του ΣΥΔΠΕΔΑΠ. 
Υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ και την νέα ΕΕ κατατίθενται στο απερχόμενο ΔΣ (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο info@sydpedap.gr ή εγγράφως στα γραφεία του Συνδέσμου, Λεωφ. Αθηνών, 275, Αιγάλεω Αττικής) μέχρι και την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023.