ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

09/08/2021Ο ΣΥΔΠΕΔΑΠ στο πλευρό των πυρόπληκτων και των πυροσβεστών

Photo
Η Ελλάδα μετράει τις πληγές της από την πύρινη λαίλαπα των τελευταίων ημερών, ενώ ακόμη δίνονται μάχες με τα μέτωπα που δεν λένε να σβήσουν σε πολλές περιοχές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε και πήρε την πρωτοβουλία να συνεισφέρει εκ μέρους όλων των μελών του Συνδέσμου μας, αγοράζοντας είδη φαρμακείου (αλοιφές και σπρέυ για εγκαύματα, φυσιολογικό ορό, ειδικές μάσκες κλπ), αλλά και είδη σούπερ μάρκετ (ξηρά τροφή, πετσέτες κλπ.), τα οποία μεταφέρθηκαν στο σημείο συγκέντρωσης του Δήμου Αλίμου το Σάββατο 7 Αυγούστου και στην συνέχεια μεταφέρθηκαν και διανεμήθηκαν στους πυρόπληκτους της βόρειας Αττικής, καθώς και σε πυροσβέστες και εθελοντές.
Ευχαριστούμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και βοήθησαν, όλα τα μέλη μας που διαχρονικά δείχνουν την ευαισθησία τους σε τέτοιου είδους θέματα και τον Δήμο Αλίμου για την οργάνωση και εκτέλεση της - όχι εύκολης - διαδικασίας συλλογής και διανομής.
Εκφράζουμε την θλίψη και την συμπαράστασή μας σε όλους όσους υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές και ελπίζουμε το συντομότερο δυνατό να επανέλθει η ζωή τους στην κανονικότητα.
Είμαστε παρόντες όπου και όποτε χρειαστεί η βοήθειά μας, εντός ή εκτός αθλητισμού.
Οι Διαιτητές Πετοσφαίρισης του ΣΥΔΠΕΔΑΠ