ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

03/06/2020Δηλώσεις συμμετοχής (ενέργειας) διαιτητών βόλεϊ σάλας περιόδου 2020-2021

Photo

Eνημερώνουμε τα μέλη μας ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ενεργείας και μη για διαιτητές σάλας, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 2020 - 2021. 

Στο προσωπικό link του, το κάθε μέλος μπορεί να ενημερωθεί για τις οφειλές του (ποσοστά & συνδρομές) προς τον Σύνδεσμο, καθώς και για το σύνολο του παραβόλου (ποσοστό 2% και συνδρομή) προς την ΟΔΒΕ (νέα προσθήκη στην καρτέλα) και να τις εξοφλήσει ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο σχετικό e-mail.

H  προαναφερόμενη οικονομική ενίσχυση προς την ΟΔΒΕ πρέπει να έχει καταβληθεί, ώστε να γίνει αποδεκτή από την Ομοσπονδία η δήλωση ενεργείας σας. Το συνολικό ποσό περιλαμβάνει μια ελάχιστη συνδρομή, καθώς και ποσοστό 2% επί των αποζημιώσεων διαιτησίας στους ορισμούς εκάστου διαιτητή σε Εθνικά Πρωταθλήματα (αφορά τους  διαιτητές, τους παρατηρητές Εθνικών Κατηγοριών και όσους συμμετείχαν ως επόπτες ή γραμματείες στα Εθνικά Πρωταθλήματα), κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε. 

* Το υπόλοιπο της συμμετοχής που πρέπει να καταβληθεί για το ταμείο οδοιπορικών, για όσους συμμετείχαν σε αναπτυξιακούς αγώνες Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., εμφανίζεται στο "Επιπλέον ποσό"  (πάνω δεξιά στην "Αναλυτική Καρτέλα αγώνων")                

                Ο Σύνδεσμός μας θα επιδοτήσει και φέτος το 50% του συνολικού ποσού της οικονομικής ενίσχυσης προς την Ο.Δ.Β.Ε.,  για κάθε εμπρόθεσμη δήλωση ενεργείας ή μη. Την συγκεκριμένη παροχή του Συνδέσμου μπορούν να την επωφεληθούν ΜΟΝΟ όσα μέλη μας τακτοποιήσουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις τους και καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

                Υπενθυμίζουμε ότι ΔΕΝ πρέπει να αποσταλεί δήλωση ενεργείας ή μη. Όταν ολοκληρωθεί η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων (οφειλές, οδοιπορικά, δηλ. ενεργείας) θα αποσταλεί στα μέλη ηλεκτρονικά η δήλωση ενεργείας ή μη, για έλεγχο και πιθανή διόρθωση των στοιχείων και εν συνεχεία ο Σύνδεσμος θα την προωθήσει στην Ο.Δ.Β.Ε.                

 

Για διαιτητές σάλας, ελάχιστο ποσό συνδρομής προς ΟΔΒΕ :

Μη εν ενεργεία διαιτητές: 0 €

Παρατηρητές : 7,50 € έως 11/06/2020  - 15 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Αξιολογημένοι διαιτητές: 12,50 € έως 11/06/2020 - 25 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Εν ενεργεία διαιτητές τοπικών κατηγοριών, Σημειωτές & Επόπτες Ε.Κ.: 7,50€ έως  11/06/2020 - 15 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

·         Η προσκόμιση   πιστοποιητικού ποινικού μητρώου είναι πλέον απαραίτητη κάθε χρόνο από όλους τους εν ενεργεία διαιτητές και παρατηρητές, μαζί με τη δήλωση ενέργειας ή μη ενέργειας.

·   Οι ιατρικές βεβαιώσεις παθολόγου ή καρδιολόγου και οφθαλμιάτρου, οι οποίες προσκομίστηκαν την σεζόν 2019-2020 έχουν ισχύ έως 31/12/2020. 

·         Για τη συλλογή των δικαιολογητικών, ορίστηκε υπεύθυνη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου η Αναπληρωτής Ταμίας, κυρία Μαρία Καλιγέρη, με την οποία μπορούν τα μέλη μας να επικοινωνούν για το σκοπό αυτό.

·         Η επιδότηση του 50% από τον Σύνδεσμο, αφορά το συνολικό ποσό που προκύπτει υπέρ ΟΔΒΕ, μετά και από τη στρογγυλοποίηση στην κοντινότερη μονάδα (προς τα πάνω ή προς τα κάτω).

·         Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης (συστήνεται ηλεκτρονικά), τα μέλη παρακαλούνται να αποστέλλουν το συντομότερο το αποδεικτικό της κίνησης στο mail του Συνδέσμου info@sydpedap.gr , ώστε να ενημερώνεται άμεσα το σχετικό αρχείο.

 Για οποιαδήποτε πληροφορία, τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο ή τα μέλη του Δ.Σ.