ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

14/09/201624ο ΕΤΗΣΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Ο.Δ.Β.Ε.

Photo

Το Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμιναριό της ΟΔΒΕ θα πραγματοποιηθεί  στην Αθήνα στα ξενοδοχεία    “ CORAL” & “ GALAXY ”, (επί της Λεωφ. Ποσειδώνος, Π. Φάληρο &  Άλιμο), το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016. 

 

     Στο σεμινάριο θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές που είναι στις λίστες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, οι παρατηρητές και οι καθηγητές διαιτησίας, ενώ για τους υπόλοιπους διαιτητές κατηγοριών  Α΄ & Β΄ ΟΔΒΕ η συμμετοχή είναι προαιρετική.

 

Δικαιολογημένη απουσία από το Ετήσιο Σεμινάριο θεωρείται :

α. Του διαιτητή που ορίσθηκε σε αγώνα με ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της FIVB ή της CEVή της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.

β. Του διαιτητή που για σοβαρούς επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να συμμετάσχει (για να διαπιστωθεί ο λόγος απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών στο Δ.Σ. ΟΔΒΕ).

γ. Του διαιτητή που προσκομίζει ιατρική βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο για ασθένειά του κατά τις ημέρες του σεμιναρίου.

Για κάθε περίπτωση αποφασίζει το ΔΣ της ΟΔΒΕ.

 

Οι διαιτητές επιβαρύνονται με τις δαπάνες μετακίνησης και με το παράβολο συμμετοχής το οποίο ανέρχεται σε 20€.

 

Τα μέλη για τα οποία η παρουσία τους είναι προαιρετική και θέλουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο email του συνδέσμου το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15/9

 

Τα υπόχρεα μέλη τα οποία δικαιολογημένα θα απουσιάσουν παρακαλούνται να ενημερώσουν με email μέχρι την Πέμπτη 15/9 και να αποστείλουν οποιαδήποτε δικαιολογητικά έχουν για να προωθηθούν στην ΟΔΒΕ για τυχόν έγκρισή τους από το Δ.Σ. της

Επικοινωνήστε με το Δ.Σ. του συνδέσμου μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Όταν παραλάβουμε το πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα σας κοινοποιηθεί.