ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

08/01/2016Με μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας από τον σύνδεσμο μας

PhotoΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτα ,για τον ερχομό του νέου έτους, από τον συνδέσμου μας.


Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, βραβεύτηκαν μέλη μας που διέπρεψαν με την συμμετοχή τους σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες .Απονεμήθηκαν τα πτυχία της σχολής beach volley που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος μας τον περασμένο Ιούνιο.
Αναλυτικά ο σύνδεσμος,
  • ευχαρίστησε τον Δήμο Δραπετσώνας-Κερατσινίου, στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Καραγιαννάκη Χρήστο για την διευκόλυνση του έργου μας.
  • τίμησε τον διεθνή διαιτητή-μέλος μας Κουτσούλα Μιχαήλ , για την συμμετοχή του στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων που διεξήχθη στην Τουρκία το 2015.
  • τίμησε τον διεθνή διαιτητή-μέλος μας Κούβελο Χρήστο, για την συμμετοχή του στο FIVB Open της Ρωσίας και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στην Πορτογαλία της περασμένης χρονιάς.
  • τίμησε την διαιτητή-μέλος μας Μεταξά Γεωργία για την συμμετοχή της στους 14ους Παγκόσμιους Special Olympics στο Los Angeles που διεξήχθησαν το 2015.
  • τίμησε την διεθνή διαιτητή-μέλος μας Κυριοπούλα Λώρα που διεύθυνε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.
  • τίμησε για την προσφορά τους στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. τα μέλη μας Κατερλή Χρίστίνα,Βλάχο Γιώργο και Λιάκου Αλεξάνδρα.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους:
από την Ε.Ο.ΠΕ., ο κ.Σύλλας Χρ. (πρόεδρος της Κ.Ε.Π./Ε.Ο.ΠΕ. και Γ.Γ. της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.) και ο κ.Χρυσοχόου.

από την Ο.Δ.Β.Ε., ο κ.Μαυρικίδης Στ. (πρόεδρος) και ο κ.Κίτσιος Λ. (Γεν.Γραμματέας)

από την Κ.Ε.Δ, ο κ.Βασιλειάδης Στ. (πρόεδρος) και ο κ.Ράπτης Β. (μέλος)

από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., ο κ.Κογκαλίδης Γ.(πρόεδρος), ο κ.Μεταξάς Δ. (αντιπρόεδρος), ο κ. Χαλβατζής Ν. (Γεν.Γραμματέας), ο κ.Ξοφάκης Μπ. (ταμίας), ο κ. Δελαγραμμάτικας Ν. (μέλος Δ.Σ.), ο κ.Νικολούζος Στ.(μέλος της επιτροπής Marketing).

από την Ε.Δ./Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., ο κ.Διαμαντόπουλος Γ.(πρόεδρος) και ο κ.Τσάκωνας Φ.(μέλος)

από τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α., ο κ.Μυλωνάκης Αλ. (πρόεδρος), ο κ.Βουδούρης Κ. (Γεν.Γραμματέας), ο κ.Μαρκάτης Φ. (ταμίας) και η κ.Παπασηφάκη Α. (μέλος)

παρατηρητές εθνικών πρωταθλημάτων, κ.κ. Βαρθαλίτης, Πέρρος, Τσιντομηνάς,
και πάνω από 80 εν ενεργεία και μη, μέλη μας.

Ο ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π. εύχεται σε όλο τον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες μα πάνω απ' όλα υγεία.

*δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μας