ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

24/09/2015'Εναρξη πρωταθλημάτων ΕΣΠΕΔΑ

Photo

Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 (οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν 5/10/15) θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τα παρακάτω:

  • Για οποιοδήποτε εβδομαδιαίο κώλυμα θα πρέπει να αποστέλλετε mail ή φαξ στην Ένωση το αργότερο μέχρι Δευτέρα και ώρα 12.00. Σε περίπτωση μόνιμου κωλύματος παρακαλείσθε να το γνωστοποιήσετε στην Ένωση κατά τον ίδιο τρόπο (κανένα κώλυμα που έχει αποσταλεί προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους δεν ισχύει).

  • Στα πλαίσια της ομαλής συνεργασίας μας με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. παρακαλούμε όπως ενημερώνετε για τα αποτελέσματα των αγώνων σας άμεσα την Ένωση (με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή φαξ ή τηλεφωνικά) και να φροντίζετε με κάθε επιμέλεια να προσκομίζετε έγκαιρα τα φύλλα αγώνα (έχει τοποθετηθεί ταχυδρομικό κουτί στην είσοδο αθλητών του κλειστού γυμναστηρίου Ρέντη-Μελίνα Μερκούρη όπου στεγάζονται τα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.).

  • Οι ορισμοί των αγώνων που αφορούν πρωταθλήματα και κύπελλο Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. θα αναρτώνται στο site της Ένωσης, www.espeda.gr στην ενότητα ορισμοί διαιτητών «τρέχοντες ορισμοί διαιτητών», ενώ οι ορισμοί εποπτών και γραμματειών πρωταθλημάτων  που ορίζονται από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. θα αναρτώνται στην ενότητα «ανακοινώσεις» στο www.espeda.gr, την Τετάρτη και ώρα 11:00 και τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν έως και Παρασκευή και ώρα 14:00.

  • Για το πρωτάθλημα των κορασίδων, τα σωματεία που συμμετέχουν με περισσότερες από μια ομάδες (Α’-Β’-Γ’-Δ’),   θα πρέπει να προσκομίζουν για έλεγχο από τους διαιτητές τα δελτία και  θεωρημένη ονομαστική κατάσταση των αθλητριών που συμμετέχουν στην εκάστοτε ομάδα.