ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

19/09/2015Παραλαβή νέων στολών διαιτησίας από τα μέλη μας.

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου παρέλαβε ο σύνδεσμος μας τις νέες στολές διαιτησίας.

Καλούνται τα μέλη μας να τα παραλάβουν με την σειρά τους από τα γραφεία μας τα οποία θα είναι ανοιχτά, για τον σκοπό αυτό, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου (Κατσούλης) και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου (Καντλή) ,18:00 - 20:00.

Υπενθυμίζουμε ότι για όσους είχαν κάνει δήλωση ενεργείας μέχρι τέλος Μαΐου 2014 και είναι ενεργά μέλη, ο σύνδεσμος τους προσφέρει δωρεάν το βασικό πακέτο (ένα παντελόνι, μια κοντομάνικη και μία μακρυμάνικη μπλούζα) και για όσους έκαναν δήλωση ενεργείας από τον Ιούνιο του 2014 και μετά, ο σύνδεσμος χρηματοδοτεί το 50% της αξίας της (22,6Ε).

Τις παραπάνω μέρες και ώρες θα παραδοθούν και τα επιπλέον κομμάτια που είχαν παραγγείλει και εξοφλήσει κάποιοι συνάδελφοι.Για τους 2-3  που έχουν οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με την νέα στολή διαιτησίας, τους ενημερώνουμε ότι για να παραλάβουν την νέα στολή  πρέπει να τακτοποιήσουν και τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σε οποιοδήποτε αγώνα συμμετέχετε (φιλικό ή επίσημο) από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 όλα τα μέλη μας πρέπει να φορούν την νέα στολή διαιτησίας.Όποιος δεν παραλάβει τα ρούχα του τις παραπάνω μέρες και ώρες αυτόματα θεωρείται μη διαθέσιμος για ορισμούς.

*στα μέλη μας στα νησιά (Αίγινα,Τήνο,Σύρο,Νάξο,Σαντορίνη,Πάρο) τα ρούχα θα τους αποσταλούν μέσα στην εβδομάδα στην διεύθυνση κατοικίας τους με χρέωση της αποστολής στην προσωπική τους καρτέλα οφειλών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση-πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον ταμία μας, κ.Βλάχο.