ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

02/04/2015Υποβολή δηλώσεων ενεργείας για την αγων.σεζόν 2015-2016

Σας ενημερώνουμε, πως στον σύνδεσμο μας ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ενεργείας και μη για διαιτητές σάλας και παραλίας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Δείτε στο προσωπικό σας link τις οφειλές σας και εξοφλείστε τες είτε στην προσεχή συγκέντρωση μας, είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό μας σύμφωνα με τις οδηγίες του e-mail που περιέχει το link σας.

Παρακάτω θα βρείτε σχετικό πίνακα με τι κατέθεσε ο καθένας σας απο χαρτιά (χαρτί παθολόγου & ποινικό μητρώο) και ως εκ τούτου τι οφείλει να προσκομίσει φέτος.Υπενθυμίζουμε ότι όποιο χαρτί προσκομίστηκε πέρυσι ισχύει και για την επόμενη αγων.σεζόν και δεν είστε υπόχρεοι προσκόμισης του φέτος.Τα χαρτιά σας μπορείτε να τα ρίχνετε οποιαδήποτε ώρα και ημέρα κάτω από την πόρτα του συνδέσμου μας,μέσα σε έναν φάκελο.

Τελευταία ημέρα κατάθεσης των χαρτιών σας καθώς και της εξόφλησης των οικονομικών σας υποχρεώσεων είναι η Τρίτη 5 Μαϊου 2015 (18:30 - 20:00) όπου στα γραφεία του συνδέσμου, θα σας εξυπηρετήσουν μέλη του Δ.Σ. μας.(ΜΟΝΟ 5/5/15 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ).

Μετά την πλήρη μηχανογράφηση των υπηρεσιών μας ΔΕΝ είστε υπόχρεοι για συμπλήρωση δήλωσης ενεργείας ή μη.Όταν δούμε την κατάθεση σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά την δήλωση ενεργείας ή μη, για απλή επιβεβαίωση των στοιχείων σας και εν συνεχεία ο σύνδεσμος θα την προωθήσει στην Ο.Δ.Β.Ε.

Τέλος, σας αναφέρουμε την οικονομική ενίσχυση που πρέπει να καταβάλετε, για να γίνει αποδεκτή απο την Ο.Δ.Β.Ε. η δήλωση ενεργείας σας,ανάλογα την λίστα διαιτησίας που βρίσκεστε.

Οικονομική ενίσχυση προς Ο.Δ.Β.Ε.
-Δήλωση μη ενεργείας: 0 ευρώ
-Δήλωση ενεργείας σάλας:
εκτός λιστών εθν.κατηγοριών: 10 ευρώ
λίστα Α2 γυναικών 20 ευρώ
λίστας Α1 γυναικών-Α2 ανδρών 30 ευρώ
λίστας Α1 ανδρών 90 ευρώ
-δήλωση ενεργείας παραλίας: 10 ευρώ

*ζητήστε μας την αποστολή της προσωπικής σας καρτέλας αν δεν την βρίσκετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Πίνακας κατάθεσης χαρτιών (παθολόγου & ποινικού μητρώο)
Αθ - Λι
Μα - Χα