ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

04/04/2020Πραγματοποίηση 1ης Διαδικτυακής Συγκέντρωσης!

Photo
Με μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή απήχηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 η 7η Μηνιαία και 1η Διαδικτυακή Επιμορφωτική Συγκέντρωση του ΣΥΔΠΕΔΑΠ!
Σε μια πολύ δύσκολη για τη χώρα και όλο τον κόσμο εποχή, οι Διαιτητές του Συνδέσμου μας συνέβαλαν τα μέγιστα, με αρωγό την τεχνολογία και τη μεγάλη θέληση και επιμονή, ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το εγχείρημα που για πρώτη φορά ήρθε στο προσκήνιο, αρχικά ως ανάγκη, με την προοπτική όμως να εξελιχθεί και ως επιλογή για το μέλλον, όπου κριθεί ότι θα μπορεί να βοηθήσει.
Αξίζει να αναφερθεί ότι συνδέθηκαν πάνω από 75 συμμετέχοντες, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Συνάδελφοι από τις Κυκλάδες και τη Σάμο. Το καθιερωμένο μάθημα πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικό τρόπο από τον Καθηγητή Διαιτησίας και Διεθνή Διαιτητή του Συνδέσμου μας, κύριο Μιχάλη Κουτσούλα. Χαιρετισμούς απηύθυναν όλοι οι συμμετέχοντες, οι οποίο επέδειξαν αξιοσημείωτη υπομονή, θετική διάθεση, αλλά και συγκίνηση για την - μετά από καιρό - επαφή με τους συναδέλφους.
Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, η ανθρώπινη επαφή, ακόμη και μέσα από το διαδίκτυο, μας βοηθά να κρατηθούμε πιο κοντά μεταξύ μας, αλλά και στο άθλημα!
Η ενέργεια αυτή θα επαναληφθεί σύντομα.
Ευχόμαστε υγεία σε όλους, συστήνουμε ιδιαίτερη προσοχή και ευελπιστούμε να βρεθούμε το συντομότερο δυνατό από κοντά στα γήπεδα!

Δ.Σ. ΣΥΔΠΕΔΑΠ