ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

16/05/2019Δηλώσεις προσφοράς υπηρεσιών διαιτητών βόλεϊ σάλας περιόδου 2019-20 (ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Photo
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ενεργείας και μη για διαιτητές σάλας, για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, 2019 - 20. Τη σχετική ανακοίνωση της ΟΔΒΕ μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο προσωπικό link του καθενός, μπορεί να ενημερωθεί για τις οφειλές του (ποσοστά & συνδρομές) και να τις εξοφλήσει ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο σχετικό e-mail.
* Το υπόλοιπο των οδοιπορικών που πρέπει να καταβληθεί, για όσους συμμετείχαν σε αναπτυξιακούς αγώνες Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., εμφανίζεται στο "Επιπλέον ποσό"  (πάνω δεξιά στην "Αναλυτική Καρτέλα αγώνων")

Για την κατάθεση των δικαιολογητικών, όπως και για άλλες σχετικές λεπτομέρειες, τα μέλη μας θα ενημερωθούν και μέσω προσωπικού μηνύματος.

Ο Σύνδεσμός μας θα επιδοτήσει και φέτος το 50% του συνολικού ποσού της οικονομικής ενίσχυσης προς την Ο.Δ.Β.Ε.,  για την κάθε εμπρόθεσμη δήλωση ενεργείας ή μη. Την συγκεκριμένη παροχή του συνδέσμου μπορούν να την επωφεληθούν ΜΌΝΟ όσα μέλη μας τακτοποιήσουν εμπρόθεσμα τις υποχρεώσεις τους και καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους για την αγωνιστική περίοδο 2019 - 20

Υπενθυμιζουμε ότι ΔΕΝ πρέπει να  αποσταλεί δήλωση ενεργείας ή μηΌταν ολοκληρωθεί η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων (οφειλές, οδοιπορικά, δηλ. ενεργείας) θα αποσταλεί στα μέλη ηλεκτρονικά η δήλωση ενεργείας ή μη, για έλεγχο και πιθανή διόρθωση των στοιχείων και εν συνεχεία ο σύνδεσμος θα την προωθήσει στην Ο.Δ.Β.Ε.

H οικονομική ενίσχυση που πρέπει να καταβληθεί για να γίνει αποδεκτή από την Ο.Δ.Β.Ε. η δήλωση ενεργείας, περιλαμβάνει ένα ελάχιστο ποσό (ακολουθεί σχετικός πίνακας), καθώς και ποσοστό 2% επί των αποζημιώσεων διαιτησίας στους ορισμούς εκάστου διαιτητή σε Εθνικά Πρωταθλήματα, κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώνεται.

*Μέσω email θα αποσταλεί άμεσα (μετά από τη σχετική ενημέρωση από την ΟΔΒΕ) πίνακας για το παράβολο κατάθεσης της δήλωσης ενεργείας για την αγωνιστική σεζόν 2019-20


   Για διαιτητές σάλας, ελάχιστο ποσό :

Μη εν ενεργεία διαιτητές: 0 

Παρατηρητές : 7,50 € - έως 24/5/19  - 15  για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Αξιολογημένοι διαιτητές: 12,50 € - έως 24/5/19  - 25 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Εν ενεργεία διαιτητές τοπικών κατηγοριών, Σημειωτές & Επόπτες Ε.Κ.: 7,50€ - έως 24/5/19  - 15 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ (21.05.2019)

  • Η προσκόμιση των ιατρικών βεβαιώσεων, καθώς και του πιστοποιητικού ποινικού μητρώου, είναι πλέον απαραίτητη κάθε χρόνο από όλους τους εν ενεργεία διαιτητές και παρατηρητές.
  • Τα παραπάνω δικαιολογητικά, είναι δυνατόν να προσκομιστούν και μετά την καταληκτική ημερομηνία της 24.05.2019 (μέσα σε ένα εύλογο διάστημα). Για τη συλλογή των δικαιολογητικών, ορίστηκε υπεύθυνη από το Δ.Σ. του Συνδέσμου η Μαρία Καλιγέρη (Αναπληρωτής Ταμίας), με την οποία μπορούν τα μέλη μας να επικοινωνούν για το σκοπό αυτό. Είναι σημαντικό η προσκόμιση των δικαιολογητικών να γίνει ενιαία (όλα τα δικαιολογητικά μαζί), ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα δημιουργίας εκκρεμοτήτων. Η προθεσμία που έχει τεθεί από την ΟΔΒΕ (24/5) αφορά κυρίως την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς το Σύνδεσμο, την καταβολή της συμμετοχής υπέρ ΟΔΒΕ και την υποβολή της δήλωσης, μετά τον έλεγχο των στοιχείων.
  • Η επιδότηση του 50% από το Σύνδεσμο, αφορά το συνολικό ποσό που προκύπτει υπέρ ΟΔΒΕ, μετά και από τη στρογγυλοποίηση στην κοντινότερη μονάδα (προς τα πάνω ή προς τα κάτω).
  • Σε περίπτωση τραπεζικής κατάθεσης (σε ταμείο ή ηλεκτρονικά), τα μέλη παρακαλούνται να αποστέλλουν το συντομότερο το αποδεικτικό της κίνησης στο mail του Συνδέσμου: info@sydpedap.gr , ώστε να ενημερώνεται άμεσα το σχετικό αρχείο.
  • Για πληρωμές, προσκόμιση δικαιολογητικών, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα, τα Γραφεία του Συνδέσμου μας θα είναι ανοιχτά την Παρασκευή 24/5 και ώρες 18.00 - 21.00. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο ή οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ.