ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

04/04/2018Δηλώσεις ενεργείας & μη 2018 - 19 (vol.1)

Σας ενημερώνουμε, πως στον σύνδεσμο μας, θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ενεργείας και μη για διαιτητές σάλας και άμμου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, 2018 - 19, από την 1η  Μαϊου 2018.

Στο προσωπικό σας link μπορείτε να ενημερωθείτε για τις οφειλές σας (ποσοστά & συνδρομές) και να τις εξοφλείσετε είτε στην συγκέντρωση του Μαϊου είτε ακολουθόντας τις οδηγίες του e-mail που περιέχει το link σας. 
* Για τυχόν υπόλοιπο στα οδοιπορικά που πρέπει να καταβάλετε επικονωνείστε με τον κ. Χατσικιάν.

Παρακάτω θα βρείτε σχετικούς πίνακες με το τι οφείλει να προσκομίσει ο καθένας σας από χαρτιά (χαρτί παθολόγου & ποινικό μητρώο) φέτος. Τα χαρτιά σας μπορείτε να τα παραδώσετε είτε στην μηνιαία συγκέντρωση του Μαϊου (4/5/18) είτε την επόμενη Παρασκευή (11/5/18), το απόγευμα της οποίας (18:30 - 20:00) στα γραφεία μας θα υπάρχει γιατρός για όποιον οφείλει ή θέλει ιατρική γνωμάτευση για να την καταθέσει στην δηλ.ενεργείας του της σεζόν 2018-19.


Ο σύνδεσμος μας, φέτος, θα πριμοδοτήσει 50% το παραβόλο οικονομικής ενίσχυσης προς την Ο.Δ.Β.Ε.,  για την κάθε εμπρόθεσμη δήλωση ενεργείας ή μη. Την συγκεκριμένη παροχή του συνδέσμου μπορούν να την επωφεληθούν ΜΌΝΟ όσα μέλη μας τακτοποιήσουν εμπρόθεσμα (έως 11/5) τις υποχρεώσεις τους και καταθέσουν τα χαρτιά τους για την αγωνιστική περίοδο 2018 - 19

Υπενθυμιζουμε ότι ΔΕΝ πρέπει να  αποστείλετε δήλωση ενεργείας ή μηΌταν τακτοποιηθείτε οικονομικά (οφειλές, οδοιπορικά, δηλ. ενεργείας) θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικά την δήλωση ενεργείας ή μη, για έλεγχο και πιθανή διόρθωση των στοιχείων σας και εν συνεχεία ο σύνδεσμος θα την προωθήσει στην Ο.Δ.Β.Ε.

H οικονομική ενίσχυση που πρέπει να καταβάλετε, για να γίνει αποδεκτή από την Ο.Δ.Β.Ε. η δήλωση ενεργείας σας, φέτος έχει αλλάξει με απόφαση του Δ.Σ. της Ο.Δ.Β.Ε.. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα ελάχιστο ποσό για τον κάθε διαιτητή και ποσοστό 2% από τις αποζημιώσεις διαιτησίας από τους ορισμούς του, από 1/10/17 έως 30/4/18.
* Τέλος Απριλίου θα ενημερωθείτε προσωπικά ο καθένας για το τελικό ποσό του ποσοστού αυτόυ.


Για διαιτητές σάλας, ελάχιστό ποσό :

Μη εν ενεργεία διαιτητές: 0 

Παρατηρητές : 7,5 € - έως 11/5/18  - 15  για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Αξιολογημένοι διαιτητές: 12,5 € - έως 11/5/18  - 25 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

Εν ενεργεία διαιτητές τοπικών κατηγοριών: 7,5 € - έως 11/5/18  - 15 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις


Για διαιτητές άμμου, ελάχιστό ποσό :


Μη εν ενεργεία διαιτητές άμμου: 0 

Εν ενεργεία διαιτητές άμμου: - έως 11/5/18  - 10 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις.

Διεθνείς διαιτητές άμμου10 - έως 21/4/17  - 20 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις.


*ζητήστε μας την αποστολή της προσωπικής σας καρτέλας αν δεν την βρίσκετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
**η παρούσα ανακοίνωση θα ανανεώνετε συνεχώς με νέες λεπτομέρειες.

Α - ΚΑΠΕΛΟΥ ΕΔΩ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ ΕΔΩ
ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ - ΠΙΡΠΙΝΙΑ ΕΔΩ
ΠΙΡΠΙΝΙΑΣ - ΧΝΑΡΗ ΕΔΩ