ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΠΕΙΡΑΙΑ

25/09/2017#BEACTIVE - ΑΝΑΒΟΛΗ

Photo
Λόγω δυσμενών καιρικών προβλέψεων η διοργάνωση αναβάλετε.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε για το MINI VOLLEY FESTIVAL που θα διοργανωθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο (Αγορά Καλατράβα), το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017 και με ώρες διεξαγωγής αγώνων 09:00 - 14:00.

Το Mini Volley Festival έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active» ενδυναμώνοντας την Ευρωπαϊκή δράση για την ανάδειξη του πολυδιάστατου αθλητικού ρόλου στη κοινωνία. Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού είναι μια νέα πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη. Η εβδομάδα θα δημιουργήσει νέες δραστηριότητες και, επίσης, θα αξιοποιήσει ήδη υφιστάμενες επιτυχείς πρωτοβουλίες σε ευρωπαϊκό, εθνικό, περιφερειακό ή τοπικό πλαίσιο.

Θέλοντας  να ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μας για εθελοντική υποστήριξη όλα τα μέλη μας, με τις διαιτησίες των αγώνων όπως συνέβη με μεγάλη επιτυχία και τις προηγούμενες χρονιές. Η διοργάνωση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ειδικά για τους νέους συναδέλφους, που θα έχουν την ευκαιρία να διευθύνουν για πρώτη φορά φιλικούς αγώνες σαν Α' διαιτητές.

Δηλώστε συμμετοχή στο email, info@sydpedap.gr, μέχρι την Πέμπτη 28/9.